top of page

Kringloop ophaalservice

Heeft u een goed herbruikbare kast of ander meubelstuk, of een woning of bedrijfspand die u zou willen laten leegruimen. Dan komen wij graag bij u aan de deur om de herbruikbare goederen op te halen.

Of het nu een bankstel, een, koelkast of een gehele ontruiming betreft. We rijden dagelijks in uw buurt voor het ophalen en bezorgen van milieubewuste kringloopgoederen.

Ons team bestaat uit ervaren professionele verhuizers, dat werkt snel en gemakkelijk én zonder schade aan uw woning.

U kunt alles aan ons overlaten

Betreft het op te halen meubilair, dan is het vaak zo dat bijvoorbeeld kasten of bedden gedemonteerd dienen te worden alvorens ze zonder schade kunnen worden verplaatst. Geen zorg! U kunt alles zonder problemen aan ons overlaten, zélfs ook als het een keer via de trap moet. Met de juiste kennis, gereedschappen en transport hulpmiddelen krijgen wij dit alles prima voor elkaar.

Hebt u breekbare goederen zoals bij voorbeeld serviesgoed of decoratiematerialen, dan pakken wij dit zorgvuldig in en dus behoeft u dit niet zelf te doen. Onze mensen zorgen ervoor dat alle kringloopgoederen netjes de kringloopwinkel bereikt en wachten op een nieuwe gebruiker die er blij mee zal zijn.

Zelf inpakken kan natuurlijk ook

Want wellicht vindt u het prettiger om alles rustig uit te zoeken en daarbij zelf de kringloopgoederen in te pakken en dan kunnen wij u verhuisdozen of indien gewenst ecologisch vriendelijk herbruikbare transportboxen bezorgen. Deze zijn bijzonder handig. U kunt ze hoog stapelen en verrijden waardoor ze niet snel in de weg staan.

 

Wilt u verhuisdozen of handige transportboxen om te vullen met kringloopspullen, dan belt u voor het maken van een bezorgafspraak. En zijn de dozen vol, dan halen we ze weer op.

Stevige boxen
bottom of page